Bunyó Németországban

2015. szeptember 28., 16:01
Múlt hét pénteken hajnalban indult a magyar ökölvívó válogatott Németországba, Münster városába. A versenyen 75, 81 és 91kg-ban indult magyar versenyző és mindhárom bunyós kezét a magasba emelték az eredményhirdetéskor.

A közel 16 órás utazás után a magyar csapat elfoglalta a szállást, majd reggel következett az orvosi vizsgálat és mérlegelés. A három versenyzőt két edző és egy csapatvezető kísérte el a versenyre, ahol a  magyar válogatotton kívül még német, horvát és szerb versenyzők küzdöttek meg egymással. 
A reggeli mérlegelés után a csapat városnéző túrára ment, majd pihenés következett és este 8 órakor kezdődtek a mérkőzések.

Elsőként Hámori Ádám lépett ringbe a szerb bajnok ellen félnehézsúlyban (81kg).
- Kemény meccsre számítottam és végül az is lett, már a mérlegelésnél találkoztam az ellenfelemmel, aki egy fejjel alacsonyabb volt nálam, de annyival vastagabb is, ezért gondoltam, hogy erőszakos, támadó bunyóval fog probálkozni. Sikerült is neki meglepni az első menetben pár kemény ütéssel. Az első menetben még nem találtam magamra, de az egy perces szünet után frissen kezdtem a második menetet és átvettem az irányítást. Éreztem, hogy kezd elfáradni, ezért még jobban fokoztam az iramot a harmadik menetben. Tudtam a második menet után, hogy 1-1 az állás, ezért még rátettem egy lapáttal. Egy bal-jobb kombinációval sikerült leütnöm és szédülten esett a kötelekre. A számolás után 15 másodperccel ismét megszámolta a vezetőbíró egy tiszta találat után, ekkor már tudtam, hogy meg van a meccs. Idő elött sajnos nem sikerült befejezni, de örülök, hogy sikerült megszámoltatni kétszer is az ellenfelemet. mondta Ádám.

Hámori után a KSI 75kg-os versenyzője Csutak Dániel lépett ringbe, aki 3. menetes KO-val nyert, majd az MTK-s Sávoly Gergő következett nehézsúlyban. Mindeketten német ellen boxoltak, és magabiztosan nyertek.


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Hámori Ádám

9730 Kőszeg,

E-mail:
hamcsi_box@hotmail.com
Hámori Ádám - Magyar