Csajbunyó a ringben

2015. október 28., 16:54
Női versenyzőink nem hibáztak

Halásztelken rendezték a II. Vadmacskák a ringben elnevezésű női ökölvívó versenyt. Egyesületünket Lakotár Hanna, Finesz Kamilla és Hámori Luca képviselték.
Elsőként Lakotár Hanna lépett ringbe serdülő 46kg-ban Fazekas Orsolya ellen. Női serdülő korosztályban háromszor másfél perc a mérkőzés. Hanna végig irányította a mérkőzést, sokkal meggyőzőbb teljesítményt nyújtott ellenfelénél és megérdemelten nyert egyhangú pontozással.
Hámori Luca serdülő 57kg-ban Matesz Viktóriával nézett farkasszemet. Néhány másodperc ismerkedés után elcsattantak a nagy pofonok és Luca sorozatos tiszta találatainak köszönhetően számolni kellett ellenfelére. A számolást követően az ellenfél próbálta rendezni sorait, de ismét nagy verésben részesült és a második számolás után a vezetőbíró beszüntette a mérkőzést, így Luca nyert TKO-val.
Junior női 52kg-ban három versenyző volt, így versenyen kívül körmérkőzést vívtak a lányok, mindenki boxolt mindenkivel. A menetidő junior korosztályban már két perc. A három induló, Kondákor Emília, Uhrin Csenge és a kőszegi Finesz Kamilla parázs mérkőzést vívtak, mindhármuknak hasznos volt a verseny és újabb tapasztalatokat szereztek. Mivel körmérkőzést boxoltak, nem hirdettek győztest, döntetlennel zárultak a menetek.
Gratulálunk a lányoknak a jó teljesítményhez és további jó felkészülést kívánunk a közelgő Női Magyar Bajnokságra! Hajrá Fitt-Box!

Írta: Hámori Ádám


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Hámori Ádám

9730 Kőszeg,

E-mail:
hamcsi_box@hotmail.com
Hámori Ádám - Magyar