Hámori idő elötti győzelme

2015. november 04., 13:38
A múlt hétvégén Szarajevóban járt az ökölvívó válogatott. 81kg-ban Hámori Ádám képviselte a magyar csapatot.

Péntek hajnalban indult útnak a magyar válogatott Szarajevóba, egy női és három férfi versenyzővel. A nyolc órás út után egy kis átmozgató edzés következett, majd délután sajtótájékoztatón vett részt a csapat és lezajlott a mérlegelés. A szombat esti boxgálán 5-5 amatőr és profi mérkőzést láthattak a nézők. Csutak Dániel (75kg) és Urbán Ferenc (+91kg) egyhangú pontozással verték ellenfelüket, Benke Sára szoros mérkőzésen kapott ki.
Hámori Ádám bosnyák riválissal mérkőzött, aki országának kick-box bajnoka. Ádám határozottan irányította a mérkőzést, végig első szándékból boxolt. Egy sikeres jobb felütés után ellenfelének vérezni kezdett az orra majd nem sokkal az első menet vége előtt Ádám leütötte ellenfelét. A bíró számolt és vége lett az első menetnek, de a szédült állapotban lévő bosnyák jelezte edzőjének, hogy nem akarja folytatni a mérkőzést, így Hámori technikai KO-val nyert.
Ádám zsinórban második ellenfelét is padlóra küldte, magabiztosan várja a jövő heti U21-es bajnokság döntő fordulóját, ahol egy egri és egy debreceni riválissal is meg kell küzdenije a bajnoki címért.


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Hámori Ádám

9730 Kőszeg,

E-mail:
hamcsi_box@hotmail.com
Hámori Ádám - Magyar