Herman István Emlékverseny

2012. május 14., 13:21
2 Arany - 2 Ezüst

Egyesületünk 4 indulóval utazott Székesfehérvárra április 27-én. Ódor Attila (junior 57kg), Horváth Roland (junior 60kg), Kaszás Tibor (ifjúsági 63kg), Hámori Ádám (ifjúsági 81kg).
A verseny során 33 pár mérkőzött négy korcsoportban.

Elsőként Kaszás Tibor lépett ringbe Tóth Ádám (KNS) ellen. Másodszor találkoztak a ringben és mindkétszer Tibi kezét emelték a magasba.

Ódor "Sukár" Attila következett. Sukár ellenfele a kaposvári Hardi Barnabás volt. Attillát intette a vezetőbíró és sajnos később sorozatos szabálytalankodásért leléptették.

Horváth Roland ugyancsak kaposvári ellenfelet kapott, Tóth Richárd személyében. Roli jól kezdett az első menetben, de sajnos ezt nem tudta végigvinni a meccsen. Az eredmény egyhangú pontozás a kaposvári fiúnak.

Hámori Ádám felnőtt korcsoportban boxolt a Felnőtt Országos Bajnokság 3. helyezett, Orbán Gergő ellen. A mérkőzést Ádám kezdte jobban a fordított alapállású ellenfelénél. A folytatásban is zártan, fegyelmezetten boxolt, így mindhárom menetet megnyerte, sőt a harmadik menetben, pár ütéssel mégis fogta ellenfelét.

Köszönjük a szurkolást! :)


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Hámori Ádám

9730 Kőszeg,

E-mail:
hamcsi_box@hotmail.com
Hámori Ádám - Magyar