Ifjúsági Magyar Bajnokság

2012. december 10., 20:40
A 2012.-dik évi ifi magyar bajnokságnak Hajdúszoboszló adott otthont. Egyesületünkből két versenyző utazott el, Hámori Ádám (81kg) és Kaszás Tibor (64 kg).

Tibi mindjárt az első versenynapon ringbe lépett, ahol nem is töltött sok időt. A ringben a ceglédi Fehér Martin próbálta útját állni, nem sok sikerrel, a mérkőzés a második rászámolásnál véget ért és a mérkőzés vezető beszüntette az egyenlőtlen küzdelmet. Végeredmény RSC az 1. menetben Tibi javára.

A második nap a többszörös korosztályos magyar bajnok salgótarjáni Bangó Edvárdal találkozott.Az első menet kiegyenlített csatát hozott , a másodikra Tibor felszívta magát és egy nagyon szoros második menetet bunyóztak.A harmadik menetben salgótarjáni öklöző volt a jobb így pontozással megynyerte a mérkőzést, Tibi 5. helyen zárta a versenyt. Gratulálunk!

 

Ádám súlyában 4 induló volt, emiatt ők csak a 3.-dik versenynapon kezdték meg a küzdelmeket. A két "nagyágyút" Ádámot és a debreceni Kontra Csabát külön ágra rakták.

 

Az első mérkőzésén Ádám a vecsési Végh Benjaminnal mérkőzött a döntőbe jutásért. A mérkőzésen nagy csoda nem történt, Ádám hozta a kötelezőt és nyert egyhangú pontozással.

A döntőben az előzetes elvárásoknak megfelelően Ádám és a debreceni versenyző került. Az első pillanattól fogva Ádám nagy tempót diktált és uralta a mérkőzést, aminek meglett a hatása, ugyanis a 3.-dik menetben számolni kellett ellenfelére, miután testen többször pontosan talált. Így 5:0-ás egyhangú pontozással megnyerte a meccset és ezzel a III.-dik MAGYAR BAJNOKI címét is begyűjtötte.


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Hámori Ádám

9730 Kőszeg,

E-mail:
hamcsi_box@hotmail.com
Hámori Ádám - Magyar