Patent Box verseny, Pápa

2015. szeptember 23., 19:59
Szeptember 19-én egyesületünk versenyzői Pápán, a Patent Box elnevezésű ökölvívó versenyen léptek szorítóba. Összesen 12 hazai egyesület indította versenyzőit, női és férfi utánpótlás és felnőtt kategóriában.
A kötelező reggeli orvosi vizsgálat és mérlegelés után 16.00 órakor kezdődtek a mérkőzések.

Csapatunkból elsőként Búza Rafael lépett szorítóba utánpótlás 40kg kategóriában. Rafi fiatal kora ellenére parázs mérkőzést csinált és végül 2-1-es megosztott pontozással megszerezte az első győzelmet. Egyből utána következett Lakotár Benedek ugyanebben a kategóriában, aki a KSI versenyzőjével csapott össze. Beni magabiztosan, minden menetet megnyerve hozta a meccset.

Dudás Dávid junior +80kg-ban lépett ringbe élete első tétmérkőzésén, ahol csak rutintalansága miatt kapott ki, de jó úton halad a sikerek felé.

Junior 57kg-os versenyzőnk Szoták Titusz következett, aki minden téren felülmúlta székesfehérvári ellenfelét. Tito technikailag szép megoldásokkal lepte meg ellenfelét, egyhangú pontozással megérdemelt győzelmet aratott.

A csapat egyik legrutinosabb versenyzője Jankó Krisztián tatabányai ellenféllel nézett farkasszemet. Krisztián uralta a mérkőzést, agresszív bunyójával minden menetet megnyert. A győzelem mellé még a verseny legharcosabb ökölvívója különdíjat is neki ítélte a zsűri.

Egyesületünk 69kg-os ifjúsági versenyzője, Pap Tamás most egy súlycsoporttal feljebb a 75kg-os kategóriában lépett a kötelek közé. Tomi már az első menetben megrendítette ellenfelét és a harmadikban is közel járt ahhoz, hogy számoljanak ellenfelére. Egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.

Csapatunk jó teljesítményt nyújtott, hat mérkőzésből ötöt megnyertünk.
Gratulálunk mindenkinek és további jó felkészülést, kitartást kívánunk! Hajrá Fitt-Box Kőszeg!

Írta: Hámori Ádám


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Hámori Ádám

9730 Kőszeg,

E-mail:
hamcsi_box@hotmail.com
Hámori Ádám - Magyar