Podgorica beleremegett a magyarok pofonjaiba

2014. május 15., 17:47
Az elmúlt hétvégén Montenegróban rendezték a XI. Trophy of Podgorica nevű nemzetközi elit tornát, melyen a magyar válogatottat főleg a fiatalabb korosztály versenyzői képviselték.
A Gálos Viktor (56 kg), Vadász András (64 kg), Bugyik Imre (75 kg), Hámori Ádám (81 kg) és Darmos József (91 kg) „összeállítású" magyar csapat felemás eredményt ért el, de a torna vége igencsak „aranyosra" sikeredett. A felemás eredmény első fele, hogy sajnos már a negyeddöntőkben búcsúzott a Vadász-Bugyik-Darmos hármas, miközben Hámori és Gálos is a döntőig verekedte magát a rangos megmérettetésen.

Remek hír, hogy a két elsőéves felnőtt válogatott versenyzőnk egyaránt aranyérmes lett az erős nemzetközi mezőnyben: Gálos Viktor a bolgár Stefan Ivanovot, Hámori Ádám a horvát Marco Jeknicset verte a fináléban.

„A magyar csapat vasárnap reggel egy enyhe földrengést élt át, amely megrázta a szállodát is" - fogalmazott Gálos Tamás, a MOGYI - Felsővárosi Ökölvívó SE Baja vezetőedzője, aki a magyar csapat szakmai stábjának tagjaként vett részt a montenegrói tornán. „De ami ezek után történt, az minden álmot felülmúlt. Mindkét döntősünk kiválóan bokszolt, és megnyerte a tornát! Rosszul kezdődött a nap, de a srácok bearanyozták. Köszönöm nekik, büszke vagyok rájuk."


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Hámori Ádám

9730 Kőszeg,

E-mail:
hamcsi_box@hotmail.com
Hámori Ádám - Magyar