RESTART

2015. szeptember 20., 13:02
Az utóbbi időben kicsit el lett hanyagolva a weboldal, elnézéseteket kérem.
Újult erővel kezdem a szerkeztést, jönnek a friss hírek, képek.

Az inaktív idő alatt sok versenyen vettem rész, kisebb nagyobb sikereket elérve, megjárva a nehézsúlyt is, párat kiemelnék közülük.

Tavaly szeptemberben felvettek a Nyugat Magyarországi Egyetemre, sportszervező szakra, ennek köszönhetően indulhattam az októberi Egyetemi és Főiskolai Világbajnokságon, amit Szibériában, Jakutszk városában rendeztek meg. A legjobb 8 között egy francia versenyzőtől kaptam ki, 5. helyen végeztem 81kg-ban.
Jártam Marokkóban, ahol sajnos már a selejtezőkben kikaptam egy egyiptomi fiútól egy szoros mérkőzésen.
Az évvégi Magyar Bajnokságon 3 mérkőzést megnyerve lettem a 2014. évi OB félnehézsúlyú bajnoka.

A 2015-ös év eddig nem teljesen úgy alakult, ahogy terveztem, egyrészt elmaradtak a sikerek, másrészt volt, hogy a súlycsoportom bajnokaként nem versenyezhettem félnehézsúlyban, ezért feljebb léptem nehézsúlyba. ...

Januárban Kubában edzőtáboroztam a válogatottal 10 napot, nagyon jól sikerült a tábor, remek állóképességet szereztem, mégse sikerült jól a februári Bocskai István Emlékverseny, ahol kikaptam a selejtezőkben egy egyiptomi bunyóstól.
Ahogy korábban írtam, megjártam a nehézsúlyt is. Litvániában megvertem egy ukránt, majd az elődöntőben kikaptam egy korábban már legyőzőtt hollandtól. Harmadik helyen végeztem.

91kg-ban indulhattam az első alkalommal megrendezésre került Európa Játékokon Azerbajdzsánban, ami hatalmas élmény volt számomra. 85kg-os súllyal esélytelenként indultam a versenyen, mégis sikerült legyőznöm egy nagyon erős szlovák ellenfelet, aki már sok magyar nehézsúlyú bunyóst megtréfált. Majd a legjobb 16 között kikaptam a későbbi győztes, világranglista 3. helyezett azeri versenyzőtől. Pozitív élményekkel zártam ezt a világversenyt, boldog vagyok, hogy ott lehettem.

A múlt héten Csehországban, Usi nad Labem városában versenyeztem, végre a saját súlycsoportomban, 81kg-ban. Kicsit későn jött a hír, hogy indulhatok 81kg-ban, megviselt a gyors fogyasztás, nem tudtam azt a teljesítményt nyújtani, amit akartam. 

Most már csak előre tekintek, várom a következő versenyeket! A jövő hétvégén Németországban lépek ringbe.

A német meccs után jelentkezek :)

 


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Hámori Ádám

9730 Kőszeg,

E-mail:
hamcsi_box@hotmail.com
Hámori Ádám - Magyar